Loading color scheme

Online nevezés

 

Augusztustól a nevezések az új, online felületen történnek. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani.

1. A nevezés a Szenior Tenisz Szövetség honlapján keresztül történik:

11

2. A nevezési listák pontban ki kell választani, melyik versenyre szeretnél nevezni (a lista folyamatosan bővül):

12

3. A jobb alsó részen találhatóak a versenyszámok, amelyekre nevezni lehet:

13

4. A kiválasztott nevezési listára kattintva megjelenik a már nevezett játékosok névsora. Az ablak alsó részén a Nevezés gombra kattintva lehet elkezdeni a nevezést.

14

5. A megjelenő mezőkbe be kell írni a kért adatokat a kért formátumban (a születési év, hónap, nap egybe írandó), majd a Belépés gombra kattintva az ablak bezáródik.

15

6. Amennyiben a játékos nem található meg az adatbázisban, az alábbi üzenet jelenik meg:

16

Az idei évben a versenyeinken részt vevő játékosok szerepelnek az adatbázisban, ezért amennyiben ezt az üzenetet kapod, ellenőrizd, hogy minden adatot helyesen adtál-e meg (pl. több keresztnév esetén mindkettőt megadtad-e, doktori cím esetén a dr. szerepel-e a keresztnév után)

7. Amennyiben a játékos nincs regisztrálva, az Igen gombra kattintva 1 perc alatt elvégezhető a regisztráció az alábbi adatok megadásával (az IPIN és a Klub neve nem kötelező). A végén kattints a Regisztráció gombra.

17

8. Amennyiben a játékos szerepel az adatbázisban, elegendő a Belépés majd a Nevezés gombra kattintani az ablak alján, és az új nevező megjeleik a nevezési listán.

18

9. További versenyszámokra történő nevezés esetén nem kell ismét belépni, elegendő a következő versenyszámot kiválasztani és a Nevezés gombra kattintani

10. Tévedés vagy visszalépés esetén, belépés után az adott versenyszámra kattintva a Lemondás gombbal lehet törölni egy korábbi nevezést.